Tervetuloa kotiin!

Meillä on kärvistelty siis välillä aivan kauhistuttavienkin pakkasten kanssa. Eräänä aamuna oli jopa digimittarista loppunut numerot kesken, hienoa asua idässä. Työpäivien ajaksi on siis järjestetty varsinkin nuorempien Sheriffien viihdykkeeksi pahvilaatikoita. Laatikoissa on sisältönä runsaasti sanomalehteä sekä keksin muruja, joskus jopa leluja. Kotona siis odottaakin hallittu kaaos, joka muistuttaa kotibileitä, mutta onneksi tuhoilu onkin pysynyt pahvilaatikoissa. Paljon mieluummin siivoan silputtua sanomalehteä kuin tapettia ja lattialistoja :o)

Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti saadaan nauttia auringosta!

8 kommenttia:

18. helmikuuta 2011 klo 19.01 Sunan kirjoitti...

Video ja biisi olivat kyllä loisto paketti! :D Ehkä meidänkin täytyy kokeilla tuollaisia pakettileikkejä, kiitti vinkistä :)

18. helmikuuta 2011 klo 20.08 Arttu kirjoitti...

Paperisilppu on niin tuttua. Yksikin koira tekee sitä huomattavat määrät illan aikana...
Video oli hauska mutta usko tai älä, näin siinä jopa 4 mäykkyä... väsymys teettää.

18. helmikuuta 2011 klo 21.06 Taija kirjoitti...

Vau, teillä onkin hieno ja kiva päiväharrastus! Itse en olisi keksinyt moista! :) Ei ainakaan tule tuhottua mitään, mitä ei saisi.

20. helmikuuta 2011 klo 10.02 Aikku kirjoitti...

Pojat näyttävät nauttivan täysin siemauksin ja kotiväkeä täytyy kunnioittaa ymmärtäväisyydestä ja joustavuudesta. Mäykkyjen ehdoilla mennään!

21. helmikuuta 2011 klo 17.50 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Se biisi ryhtyi pyörimään samalla päässäni kun tulin sisälleni. Oli aivan pakko jakaa ilo ;) Eipä mitiä vinkkailusta, toivottavasti teilläkin tykätään sallitusta silppuamisesta.

Mai: Me varmaan voitaisiin ostaa silkkipaperia ja myydä se sitten silputtuna erilaisiin tapahtumiin sellaisena "loppuhuipennussilppuna" joka ammutaan taivaalle. Voitaisiin tehdä eri väristä silppua, mitä nyt mihinkin tilattaisiin.

Piti tarkastaa video sekä laskea jaloissa pyörivät koirat, kyllä niitä kolme vielä on ;)

Taitu: Ei muuta kuin kokeilemaan teilläkin. Laatikoita vaan toistensa sisään. Ja mitä enemmän paperia sisältä löytyy sen hauskempaa tuntuu olevan.

Olli: Koirien ehdoilla mennään, ehkä joskus liiankin pitkälti. Mitäpä sitä ei rakkaidensa eteen tekisi ja näiden ollessa meidän ainoita "lapsia" saavat ne jakamattoman huomion.

3. maaliskuuta 2011 klo 11.48 Paloma kirjoitti...

Eikä :) loisatva!

4. maaliskuuta 2011 klo 19.12 Virpi P. kirjoitti...

Mielettömän hauskat bileet! Tuonne kun pääsisi Vilmakin kuokkimaan...

Kiitos videosta!

6. maaliskuuta 2011 klo 17.47 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Paloma: Tämmöistä meillä on joka arkipäivä vastassa, kaaos hyvällä tapaa.

Katriina: Vilma on tervetullut. Pojat ottaisivat varmasti tyttömäisen näkemyksen huomioon.