Hurtan uudet kuteet


Ostin Sheriffeille uudet vermeet ihan vaan kesän kunniaksi. Tarkoitus oli näyttää tässä blogissa kuinka muodikkaita pojistamme uusien vermeiden kanssa tuli. Noh kuvat kertovat ehkä enemmän... no niin varmaan... Lavasteiksi otimme vanhan kaukalon, ja siinäpä tulikin kuvaajan ensimmäinen virhe, mallit kun eivät tahtoneet pysyä kaivauksiltaan poissa. Toinen virhe oli kuvaussessiomme aika, itikat olivat heränneet ärsyttämään malleja. Ja kolmas virhe oli kuvausväline; taskuun oli kotoota lähtenyt vain Nokian puhelin.


Tässä Jonella päällä Hurtan pehmustettu kaulapanta, Jimillä puolestaan kaulaa koristaa Hurtan puolikuristava panta. Lisäksi Sheriffit saivat säiliöt joihin laitetaan puhelinnumero ja muut osoitetiedot. Jone hävitti jo oman säiliönsä. Jätkä ilmeisesti luottaa siihen, että koko Kontioniemi tuntee hänet ja on ottanut numeron talteen niistä kadonnut -lapuista. Lisäksi molemmat Sheriffit kantavat yllään punkkipantaa, joissa on kirjoitettuna nimi sekä numero.


No nyt olis toinen kaveri asennossa, mutta mitä toi toinen tekee?! Pyydystää itikoita kielellään.


Ja ylläri pylläri sitten juostaan jatkamaan hyvin aloitettua kaivantoa. Emäntäkin sai päivittäisen lenkkinsä juostessaan kaukaloa ympäri eksyttäessään itikoita. Jimille ostettiin uudet valjaatkin, tietenkin Hurtalta. Ne on sellaset y-valjaat, ja näyttävät olevan ihan toimivat. Uutta kuvasarjaa tuskin tulee, sillä nyt meni usko näiden mallien poseeraukseen. Tosin edessähän tämä väkinäinyys on sitten, kun syksyn uudet trendikkäät asusteet valmistuvat. Aikeissa olisi tehdä pojille samanlaiset talvivaatteet, mutta homma on vasta ajatuksen tasolla...

4 kommenttia:

30. kesäkuuta 2009 klo 18.21 Marja J kirjoitti...

Hei! Taitaa Pyrylläkin olla samaa kuosia uusi panta ja Y-valjas kuin pojilla! Ostin pannan kun siinä on lukko ja kahdet renksut lukon molemmin puolin -(vainoharhainen emäntä ja karkualtis poika!). Y-valjaista luin jostain, että estää "houdinit". Nätti ja poikamainen kuosikin.

Terkut mannekiineille!

1. heinäkuuta 2009 klo 11.24 Iina Vee kirjoitti...

Komiat kuteet pojilla!:D
Minkämerkkiset punkkipannat hankitte?

Terveisin
Iina ja Nelli

2. heinäkuuta 2009 klo 11.00 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marja: Meillä ei ole ollut sitä pannasta / valjaista rimpuilua, mutta nuo Hurtan valjaat todellakin tuntuvat tukevilta. Kovassa menossa kyllä huomasin, että Jimi oli saanut pujotettua jalkansa sieltä pois. Nyt valjaat on uudelleen säädetty, ja näyttävät pysyvän vauhdissakin. Harmikseni en mennyt suoraan Mustiin ja Mirriin vaan ostin lähimmästä eläinkaupasta valjaat. Tuli nyt sitten sellaiset sini-ruskeat, mustat olisi olleet tyylikkäämmät.

Jonelle otin sen tupla renksullisen pannan, ehkä liioiteltua. Tuo napero kun ei vielä osaa vetääkään =)

Terkut meiltä täältä auringosta. Rakennettiin eilen pihallemme koira-aitaus. Sheriffit kyyläsivät kuistilta koko päivän aitansa valmistumista, ja nyt onkin monet juoksut ja ilot saatu tästä uudesta vapaudesta. Ensiksi kylläkin meni aikaa ennen kuin tajusivatkaan mitä kaikkea aita mahdollistaa.

Nelli ja Iina: Meillä on nuo Scalibor -punkkipannat. Hyvin ovat pitäneet inhottavat verenimijät poissa, yhtään ei ole vielä kiinnittyneenä löydetty. Jone varsinkin kerää niitä selkäänsä juoksemaan. Jonen pannan tehokin on varmaan jo hiipunut, sillä poitsu on uinut muutaman kerran se päällä. Ja lisäksi pannat ovat olleet vesisateessa.

Jimillä oli viime vuonna samanlainen panta, eikä yhtään punkkia tarttunut koko kesänä. En tiiä onko tuo apteekista saatava versio parempi kuin yrttipannat, mutta ainakin minä olen tähän tyytyväinen. Onkos teidän yrttipanta pitänyt lupauksensa?

Terkut teille aurinkoisesta Kontioniemestä! Pojat ottavat tuossa nurmikolla aurinkoa. Jimi näyttää pitkästä aikaa todella onnelliselta, on kaveri jonka kanssa touhuta ja nyt saavat molemmat olla ilman hihnoja sekä pantoja omalla pihallaan.

3. heinäkuuta 2009 klo 13.31 Iina Vee kirjoitti...

Heips!
Toistaiseksi ollaan pärjätty yrttipannalla. Saa nähdä miten loppukesästä käy. Toivottavasti ei tarvitse ottaa enää yhtään niljaketta irti Nellistä. :/