Sheriffin uudet vaatteet

Tahdon vain ilmoittaa, että emäntäni ryhtyi eilen tuumasta toimeen. Nyt minulla on uusi puku valmiina, ja sitä on jo kokeiltukin. Se on toteutettu samalla kaavalla kuin entinen ja kuosikin on sama; army. Tämä on ehkä keväisempi väritykseltään, mutta pääasia on, että sen saa nopeasti päälle. Kiinnitykseksi onkin valittu tarranauha, joka mahdollistaa nopean pukeutumisen. Tässä kuvia luomuksesta, onneksi pakkanen kuitenkin on lauhtunut niin etten tarvitse päälleni uutta enkä vanhaa asua.




4 kommenttia:

1. helmikuuta 2009 klo 12.57 Anonyymi kirjoitti...

Piti ihan heti laittaa kommenttia, kun tuli niin hieno kuva tyylikkäästä nuoresta miehestä uudessa manttelissaan! Miehekästä maastokuviota yhdistettynä upeasti keväiseen pastellinsiniseen! Pyrylläkin on ollut -25 -pakkasella mantteli, mutta se on mamman vanha ja alapuolelta vain yhdellä palalla lyhennetty, että pistooli ei jää takin alle.

terkuin MJ ja Pyrtsi

10. helmikuuta 2009 klo 16.56 Anonyymi kirjoitti...

Hieno on uusi armypuku :) Ette taida tänään olla tulossa treeneihin, kun mittari näyttää lähelle kymmentä. Harmi, olisi ollut kiva nähdä, tulevatko vanhat kaverukset toimeen nyt, kun molemmat ovat jo isoja poikia... Käytiin tänään Kontiolahden kirkonkylällä lenkkeilemässä ja harjoittelemassa hihnassa kulkemista uusissa ympyröissä. Aina tulee vaan pyörittyä täällä Lehmossa, niin alkaa sekä koiraa että taluttajaa samat maisemat tympäsemään. Voitas tulla joskus sinne Kontiomiemeen, jos esittelette meille maastoja. Reipasta viikon alkua teille!

Toivottelee Johanna ja Remu

10. helmikuuta 2009 klo 20.22 Anonyymi kirjoitti...

Moi Pyry ja Marja!
Me taidettiin unohtaa vastata...pahoittelumme. Kyllähän me taidettiin sentään terveiset jätttää vieraskirjaanne. Meidän päät on sekoittanut naapurin Manta tyttö. Perheemme alkaa jo nyt sentään olemaan kunnossa, onneksi tärppipäivät eivät pitkään kestä. Muutoin oltaisiin jo soitettu eläinlääkärille kysyäksemme jonkin sortin hormonivalmisteita, ja itselle ehkä työpaikkalääkäriltä rauhoittavia.
Mukavia hankiaspäiviä teille kaikille!

10. helmikuuta 2009 klo 20.32 Anonyymi kirjoitti...

Morjensta Remu ja Johanna!
Joku voisi ehkä luulla, että lusmuillaan koulutuksen kanssa. Tänään olisi ollut kyllä ihan joutavaa aikaa, mutta harmiksemme pakkanen taas yllätti. Lenkit sujuu ihan hyvin ilman pukuakin -10 asteessa, mutta kun koulutuksissa pitäisi olla tunti melkein paikoillaan, on ihan turha yrittääkään. Ehkä se kevät sieltä sitten ajallaan tuleekin.

Lenkkimaisemia mekin vaihdetaan aina välillä. Täällähän tuntuu vallan kuolleelta meno Rantakylän jälkeen, Jimi oli aluksi jopa hieman masentunut. Nyt se osaa jo nauttia metsässä olemisesta.

Tulkaa ihmeessä joku kerta lenkkeilemään täällä suunnalla. Me käytiinkin tässä yhtenä iltana siellä teidän kulmilla, mutta eipäs älytty soitella silloin. Peruslenkkeily varmaan onnistuu poikien kanssa hyvin, ja voihan ne toki muistaa toisensa pentuajoilta eikä kahnauksia tulekaan. Jimillä on valitettavan vähän kavereita täällä, ainakin verraten kaupunkioloihin, ja lenkkiseura varmasti tekisi hyvää myös sille. Tosin vetämättähän se lenkkeily ei tule onnistumaan, mutta se on pieni hinta siitä, että touhukaksikko taas pääsisi näkemään. Palaillaan ihmeessä keväämmällä, sitten kun täälläkin näkee kävellä iltaisin ilman otsalamppua. Mukavia pakkaspäiviä teille!