TOKO:n pauloissa!

Talvinen tervehdys kaikille!

Olen ollut tässä melkoisen kiireinen uuden harrastukseni takia. Aloitin TOKO -alkeet, ja nyt kurssi on jo puolessa välissä. Kyllä siellä näköjään mäyräkoirakin pärjää. Kurssi on vain pintaraapaisu lajiin, ja sen tarkoitus on lähinnä opettaa emäntäni kouluttamaan minua. Kukaan ei vaadi täydellisyyttä, vielä, mutta hyvin meillä on mennyt. Yllättävän hyvin olen aina sen tunnin jaksanut touhuta, välillä tosin on itkettänyt kun on tullut turhautuminen. En tiedä jatketaanko lajin kanssa alkeita pidemmälle, todennäköisesti ainakin Ellu tahtoisi. Minä nimittäin jälleen kerran yllätin hänet oppivaisuudellani ja tottelevaisuudellani.

Eilen kävin vierailulla kaverini Remun luona. Ollaan Remun kanssa luokkakavereita, se oli nimittäin kanssani samalla pentukurssilla ja nyt tuolla tokossakin. Ei olla koskaan aiemmin saatu tutustua kunnolla, mutta eilen me sitten painittiin, leikittiin ja lenkkeiltiin yhdessä. Meillä on aika paljon koko eroa, sillä Remu on kultainennoutaja, mutta vaikka jalkani ovat lyhyet kyllä minä alta kerkiän pois. Ja koska luonnetta minulla on enemmän kuin joillain isoilla roduilla, pidän varmasti puoleni. Taisin jopa ehkä vähän pomottaakin kamuani.

Nyt sataa lunta. Aivan loistavaa kun pääsee hyppimään hangessa, minä niin tykkään lumesta. Pakkasesta en juurikaan välitä, mutta onneksi sitä ei ole ollutkaan.

Sain tämän uuden blogin äskettäin. Olisi tarkoitus, että emäntäni kirjoittaa tänne useammin ja vaikkapa lyhyemmin kun aikaa kirjoittamiseen on rajallisesti. Saa nähdä kuinka annan kirjoitusmahdollisuuksia. Sillä minähän vaadin huomiota ja seuraa mahdollisimman paljon, mieluiten 24/7. Ja sitten on vielä tuo Wilma -hamsteri joka vaatii oman osansa emännästäni.

Olen nyt siirtynyt aikuisten ruokaan. Kolme kiloa syötyäni Royal Canin ruokaa siirryin taas syömään Nutro Choicea. Royal aiheutti mm. sellaisen massiivisen karvanlähdön, ettei kukaan kiitellyt kotona. Siihen hintaan kuulemma pitäisi saada täydellistä ruokaa, minähän en siitä tiedä muuta kuin että ne maistuivat taivaalliselle.

Nyt täytyy tästä lähteä käymään ulkoilemassa, ja sitten mennään käymään Tuulan ja Amin (ukki & mummo) luona. Ne olivat lomalla, ja mie en ole nähnyt heitä kohta kolmeen viikkoon. Voitte siis arvata, että ikävä on aivan mahdoton, ja luultavasti molemmilla osapuolilla.

5 kommenttia:

6. helmikuuta 2008 klo 19.43 Anonyymi kirjoitti...

Moi Jimi!
Upeet sivut sulla! Harmi, kun mun isäntä ja emäntä ei oo mitään tietokone experttejä, että tekisivät mullekin tämmöset.
Kiva, kun kävit kylässä. Mua vähän pelottaa treenimaneesin katolta tulevat lumet, mut viimeksi ei pelottanu niin paljoa, kun menit edeltä. Tulehan taas toisenkin kerran leikkimään kanssani.
Harjoiteltiin äipän kanssa äsken tokojuttuja, ja se opetti mulle lelujeni nimiä. Arvaa oliko se ihmeissään, kun se käski mun tuoda solmun, niin keräsinkin kaikki lelut suuhun kerralla ja vein ne sille. Viisas pääsee vähemmällä :)
Nähdään taas lauantaina, jos ei oo suvikeli. Sillon äippä ei kuulemma ota mua mukaan, vaan me harjotellaan sit juttuja kotona. Haukkumisiin!
t. Remu

6. helmikuuta 2008 klo 21.50 Anonyymi kirjoitti...

Moro Remu!
Me ei olla tänään harjoiteltu tokoilua, mutta ehkäpä huomenna kierretään olohuoneen mattoa ympäri ja harjoitellaan käännöksiä. Emäntä jaksaisi harjotella enemmänkin, mutta mie tahtoisin välillä vaan repiä lelujani ja lötköillä.
Kiva kuulla, että tykkäät sivuistani. Isäntä niiden kanssa on enemmän paahtanut, mie vaan olen välillä vilkuillut miltä jälki näyttää.
Nähdään lauantaina ja miettikäähän milloin vierailette myös meillä. Koirapuistossa päästään sitten irrottelemaan.
Mukavia treenailuja teille!

10. helmikuuta 2008 klo 12.03 Anonyymi kirjoitti...

Morjens taas!
Eilen kun ei keritty jäädä juttelemaan (kiire kotiin vieraiden takia) niin ajattelin vaan kertoa, että teillä meni tosi hyvin se vasemmalle kääntyminen harkoissa. Me vähän katottiin teiltä nimittäin mallia, mutta eihän se pienemmällä koiralla ole niin näyttävää kuin Remulla ja siulla oli. Harmi kun teidän lopputreenit pilaantuivat lumien takia ja meidän Jimin mielenkiinnon puutteen vuoksi. No mutta jossain onkin sanottu, ettei mäyräkoira ole välttämättä mikään miellyttäjä, vaan se tekee temppuja, jos katsoo korvauksen olevan itselleen suotuisa. Ja luulempa, että Jimillä oli eilen myös vähän huono päivä, se kun ei ollut nukkunut päiväunia.
Mutta jatketaan taas seuraamisharjoitteita ja muita juttuja!

11. helmikuuta 2008 klo 16.12 Anonyymi kirjoitti...

Moi te kaikki siellä:)
Jimi on oppinut taas paljon ja tainnut kasvaakin kovasti jos kuvista oikein näin. Tulen varmaan vierailemaan täällä blogissa enemmänkin, jos sopii niin linkitän tämän omaan blogiini?:)
T: Tiina Enosta

12. helmikuuta 2008 klo 22.29 Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Juu Jimi on kasvanut paljon, sillä on jo nyt todellakin salilla treenatut pakarat. Kävin nopeasti vilkaisemassa myös sinun blogia, kivoja juttuja näytti olevan. Katselen sitten, ehkäpä viikonloppuna, kateellisena mitä kaikkea olet askarrellut paskarrellut. Miulla on helmisetit melkeimpä avaamatta, kiitos pikku-J:n. Taidan luopua jopa omasta kouluttautumisestani, siksi jotta saan koiran koulutettua huipuksi, lajivalinta ei ole vielä selvinnyt =) Mutta siis joo lisää vaan meidän blogi omaasi niin tahtoessasi, tuskin siitä haittaa ainakaan on. Palaillaampa taasen, nyt taitaa jo olla uniaika, toko vei veltoksi koiran ja emännän.