Vuoden 2014 mejäkoirat, hyvä meidän pojat!

Itä-Suomen mäyräkoirilla on vuosittain ollut tapana palkita edellisen kauden tulosten perusteilla parhaiten pärjänneet koirat.

Kesä 2014 oli meillä harrastekesä, joten tottakai laitettiin vuoden mejäkoira -lomakkeet täytettyinä menemään. 

Mietiskeltiin jossain vaiheessa, että oltais ajettu ihan Kuopion kaupunkiin kuulemaan tulokset, mutta eipä sitten kehattu. Matkaa meiltä sinne on noin 160 km ja toinen samanlainen siivu takaisin päin. Toki samalla olisi voinut tehdä päiväretken Ikeaan :) Olisi kuitenkin kannattanut käydä aplodeeraamaassa muille ja samalla itsellekin. Tänään nääs katselin julkaistuja tuloksia kokien suurta ylpeyttä pienistä pojistamme. 

Tässä tulokset Mejäkoira -kilpailun osalta:


Vuoden Mejäkoira

1 lkkn FI & SE JVA Korpinotkin Josefiina 34

om Riikka, Juuso & Noora Kärnä

2 pku FI JVA Salamantelin Eddie Express 30

om Petri Ruotsalainen

lkn FI & SE JVA Chesthill’s Korona 30

om Elina Niiranen

4 lku Hakiavan Ganymedes 24

om Elina & Juha Niiranen

5 pku Taxmania Duracell 18

om Elina Niiranen

6 kku Kesyttömän Amiraali 18

om Iiris Kuosmanen

7 pkkn FI MVA Miniatyr Femi Felina 12

om Niina Miettinen


Lisää tuloksia voit käydä lukemassa osoitteesta: 

http://ismk.vuodatus.net/lue/2015/04/vuoden-2014-palkitut-koirat


Mutta mitä minä opinkaan tästä kerrasta: mene paikalle jos yhtään tuntuu siltä, että olisi jotain saavutettu tai ainakin soita etukäteen utsiaksesi oisko meidän hyvä ilmestyä paikalle. Viimeksi vuonna 2009 oli tilanne jolloin Jimillä oli kivasti tuloksia, mutta ajattelin ettei niillä kuitenkaan pärjäis. Meni sitten sen vuoden titteli ja sen vuoden mejä-herruus ihan toiselle koiralle. Ehkä vielä joskus tulee siis onnistuttua maastossa sekä sen ulkopuolella. Nythän kivalta näyttää tuo listaus, että meidän kaikki herrat löytyvät sieltä ja vielä ikäjärjestyksessä. Vähät siitä mitkä järjestysnumerot ovat. Epäselvää nimittäin on, onko kakkossija jaettu kahden kesken vai onko meidän Jimi kolmonen...