Kesällä uidaan!

Tänä kesänä eräs suurimmista elementeistä on vesi. Jos sitä ei tule kaatamalla taivaalta niin sitten siinä käydään uinnin merkeissä kastautumassa. Jasusta olen toivonut sorsastavaa koiraa ja samalla Jonestakin olen mielinyt sellaista. Jonen tulevaisuus on niin avoinna tuon harmittavan oireilevan ihon takia, mutta mikäli se uinnin kestää niin toki kaveri saa uida.

Lelu ja sen noutaja

Ostimme eräällä reissullamme M&M:n uuden vesilelun, merkiltään Chomper. Viime kesänä ostettu kului loppuun eikä enää pysynyt pinnalla. Siispä ostimme suhteellisen jämäkän lelun tälle kesälle. Tässä hiukan esimakua Jasun noutotreeneistä. Tuossa lelun tuomisessa on meillä vielä paljon parannettavaa, mutta perusteet näyttävät olevan hallussa. Toinen video sitten onkin Jasusta joka riiviöityy aina kastuttuaan. Yleensä Jone on se raukka joka joutuu kärsimään tästä riiviöstä, eikä se vaan saa ikinä sanottua penskalle vastaan.





Riiviö tai ei, osaa se olla suloinenkin.

9 kommenttia:

29. kesäkuuta 2011 klo 11.29 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

Voi Jone parkaa ;D

Jasu haki hienosti lelunsa :)

Nyt kun meidän rakas Tyyne on haukkujen taivaassa, olemme alkaneet miettiä toista mäykkyä. Miten teillä Jimi suhtautui kun Jone tuli ja sit taas Jimi ja Jone kun Jasu saapui taloon? Milo tuntuu olevan aika maassa Tyynen poismenosta ja haluttaisiin nyt jo aika pian ottaa Milolle kaveriks mäykky. Teidän pojat tulee ainakin hienosti keskenään toimeen, minä täällä mietiskelen että kumpi olisi parempi, narttu vaiko uros.

30. kesäkuuta 2011 klo 17.22 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Veera+Milo: Todella surullinen uutinen tuo Tyynen ikiuneen nukahtaminen. Voi kun jaksaisitte olla pirteitä ja toivottavasti Milo ilahduttaa hännän huiskeillaan päivää.

Voisin julkaista pitkät pätkät poikien suhtautumisesta toisiinsa, mutta kerron sen lyhykäisyydessään. Meillä uudet tulokkaat on otettu lämmöllä vastaan. Pientä on yritetty hellästi ensin alistaa, mutta kummatkin niin Jone kuin Jasukin ovat olleet reippaita eivätkä ole masentuneet isompien kurmuttamisesta. Ensimmäinen päivä on ollut aina jännä, mutta sen jälkeen lauma on muodostunut pikkuhiljaa nykyiseen muotoonsa. Ehkä aiheesta täytyy tehdä erillinen julkaisu, sillä niin moni on kummastellut kolmen uroksen koplaa. Olen sitä mieltä että mäykylle ehdottomasti kaveriksi mäykky, mutta minulla on vain yksi näkökulma. Niiden leikit vaan ovat toisille koirille hiukan ihmeellisiä, eihän mikään muu varmaan tykkää kaivaa pelkkää kaivamisen ilosta ;)

30. kesäkuuta 2011 klo 22.21 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

Mä itse kallistuisin toiseen urokseen. Meillä on jo lauantaina sovittu yhteen kenneliin tapaaminen ja siellä on pentuja vapaana jotka tulevat nyt huomenna luovutusikään. saas nähdä tullaanko sieltä pentu kainalossa. siihen on kyllä jo varauduttu. vaikka Tyynen poismenosta on vasta kohta viikko, en koe sitä pahana vaikka Milolle jo kaveri tulisikin.Ei Tyyneä silti niin vaan unohdeta..

30. kesäkuuta 2011 klo 22.23 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

Voipi olla että meille tulee jo vkloppuna kaveri Milolle. Luultavasti uros. Saas nähdä miten Milo suhtautuu, luulisin kuitenkin että hyvin. Vaikka uusi kaveri tulisikin jo, ei Tyyneä silti ole unohdettu <3

1. heinäkuuta 2011 klo 2.29 MM kirjoitti...

Voi mikä vintiö Jasu onkaan! Tuo ensimmäinen video tuo kyllä hyvin paljon mieleen tuon meidän oman mäykkyvahvistuksen, joka pelleilee lelunsa kanssa ja kirmailee se suussa ympäriinsä. Melkein voi kuulla sen lallattavan "Ähäskutti! Etpäs saakaan!" :D

1. heinäkuuta 2011 klo 11.46 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

voi jessus mun kanssa. se eka teksti tuli sittenkin perille ja mä luulin että se hukku jonnekin. :D

18. heinäkuuta 2011 klo 8.48 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mauri ja Roope: Vintiö hyvinkin. Toivottavasti meillä on paljon yhteisiä vuosia harjoitella tuota lelun tuomista. Voi olla että tuolla tyylillä sorsat jäävät kauas kattilasta.

Veera ja Milo: Molemmat tulivat, näyttääpähän paremmalta kun meillä on enemmän kommentteja ;)

18. lokakuuta 2011 klo 10.33 Anniina kirjoitti...

Heippa! Sain haasteen antaa tunnustusta seuraamilleni, hyville blogeile ja tää teidän blogi on yksi suosikeistani! :) Blogistani siis löytyy tunnustus ja samaiseen yhteydeen laitoin perusteluihin linkin tähän postaukseen ja tuohon "Riivattu Jasu"-videoon, koska se on mun mielestä ihan parasta! Käythän tsekkaamassa ja jos vaan haluat, niin otan kyllä linkin pois! :)

terkuin,
Anniina

18. lokakuuta 2011 klo 11.20 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Anniina: Ohoo, todella mukava kuulla, että ollaan yksi suosikeistanne :) Meillä tämä päivitystahti on nyt hiukan hiipunut, mutta toivottavasti tekstin laatu korjaa tekstien määrän ;) Niin ei todellakaan haittaa jotta meidät on linkitetty.